Kom på en sak.
"Att gå omkring och känna hat eller bitterhet över någon eller något
är detsamma som att låta  det som du avskyr få bo helt gratis i ditt huvud."
Mitt huvud är ett riktigt lyxhotell med tanke på allt som cirkulerar där inne. 

Läste sen detta. 
"Människan offrar hälsan för att tjäna pengar, sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Hon är så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig ska dö och så dör hon utan att någonsin ha levt."
Sant ju!

Jag har länge påstått att livet är meningslöst. Det finns liksom ingen logisk mening med det. Vi måste jobba för att tjäna pengar. För utan pengar klara man sig inte. Mat kostar pengar, ett hem kostar pengar, hela livet kostar pengar. Med andra ord, man går upp på morgonen för att gå till jobbet. För att tjäna pengar. Man kommer hem. Lagar och äter mat och går sen och lägger sig för att nästa dag kunna börja om. Vart kom meningen med livet in i detta? Dessutom tjänar man så lite pengar på sitt arbete så man inte kan göra det man vill däremellan. Och där sprack meningen helt.
Jag har länge också sagt att jag ska gifta mig rikt, snuskigt rikt. Är tveksam till att jag kommer lyckas på den fronten. Men det vore kul. Då kan vi börja prata om att få en mening med livet. Dessa pengar gör det, inte bara för mig utan för ofantligt många så förbannat svårt. 

Har åtminstone två positiva saker att komma med. Det första är min Kummelina. Hon är fräsch, hon gick idag som en klocka. Tänk vad en sadel kan ställa till problem. Nu hoppas jag detta håller och att det bara var där skon klämde. Min fina prinsessa, vad jag är glad att jag har dig! ❤️
Den andra är min älskade ponny. Han är så fantastisk och jag är så glad att han har det så bra där han är nu. Får tårar i ögonen bara tanken på allt han gjort för mig och vad han nu gör för en så liten tjej. Det finns ingen, verkligen ingen annan som skulle göra det han gör och har gjort. Världens bästa och mest underbara Åskar ❤️

Nu ska jag ta min överhettade hjärna ut på balkongen en sväng, måste svalka av oss. Borde egentligen sova, men funderar på att dygna. Kan bli kul.
Godnatt