Hur visar man uppskattning till sitt djur? Hur vet man att djuret förstår att man verkigen älskar den till månen och tillbaka miljoner gånger? Förstår djur att pussar, kramar små gulliga ord och massa kärlek betyder just det, kärlek?
Jag har ställt mig dessa frågor ett antal gånger i mitt liv. Antagligen för att jag är en riktig djurvän och vill att mina djur ska veta att jag gör allt för dem. Det var ett tag sen jag funderade på detta men fick upp det i min lilla hjärna när jag klappad på Åskar förut. Om han bara visste hur mycket jag tycker om honom, och sen fortsatte det. 
När jag ändå håller på att fundera kan jag ju passa på att fundera på varför jag kan komma på att fundera på vissa saker ibland. Det är knasigt, men sån är jag.
Hur som helst så behöver jag nog inte förklara för er hur ofantligt mkt mina djur betyder och hur ofantligt mycket jag tycker om dem. Det finns inte ord som räcker till.
 
Idag började jag jobba 6:30 det betyder att klockan ringer 5:15. Idag kors i taket var jag inte alls trött när klockan ringde. Nä kände mig utvilad. Inte för att jag gnäller, jag gillade det! Eftersom jag börjar så tidigt så slutar jag tidigt också. Hem och rida och fixa stall och hundar. 
Kummin gick så himla bra idag. Så kul! Hjärtat.
Åskar gick också bra. Det blir bättre och bättre och sakta men säkert faller bitarna tillbaka. Min älskade bästa fina.
 
Nu ska jag sova, godnatt