Tjafan! 
Fredag idag, känns som en befrielse. Fick en känsla förut idag som sa att det var lördag och när jag insåg att så inte var fallet så blev jag så glad. Jag är så sinnessjukt trött och vill inget annat än sova och vila. Vad passar då bättre än helg och ännu bättre upp en solsemester. På tisdag drar jag mot varmare breddgrader, hur skönt behöver jag nog inte ens berätta. 
Jag tror att min trötthet beror på en envis förkylning som vägrar bryta ut. Den är där och retas hela tiden. Har haft ont i halsen i en vecka. Sen brukar det vara feber i kroppen på mig när jag blir så här trött. Men kom igen, det är bättre det är på riktigt än bara så här. 
Eller nej, jag vill vara frisk!

Över till annat.
Vi har fått hem en ny skönhet i stallet. Låt mig presentera Die's mooi eller Ella som hon heter till vardags. En helt fantastisk individ som verkar så snäll och okomplicerad. Hon är väldigt stor 175cm om inte mer. Men det märks inte på annat än höjden. Hoppas vi får mycket kul med henne, vilket jag tror!
Imorgon ska jag göra min premiär i sadeln på henne.







Ella och Blixtra har verkligen blivit bästa vänner. Dom går sida vid sida och bara njuter. Ella blir jätte ledsen om lillen går därifrån. Gullisar ❤️

Just nu ligger jag i sängen. Ska sova alldeles straxt. Vi har besök utav Millan, mammas kompis och hennes barn Melvin och Tinne. Så det går i ett hela tiden. Idag har vi badat med badbomber. Super kul! Vi har haft fest med massa mys och let's dance tittande. Vi har blåst ballonger och gjort grejer av dom. 
När jag blir stor ska jag ha lika gulliga barn som melvin och tinne, det har jag bestämt. 

Nu godnatt!

Jag får experthjälp och Bianca super mockat! Grymt