Hejsan!
Dags att titta in här igen för en uppdatering. Sitter i soffan och tittar på tv. Har inte gjort speciellt mycket idag. Det blir så när man är sjuk. Har feber och är förkyld. Värk i kropp och knopp har jag också. Har med andra ord inte jobbat idag och ska inte göra det imorgon heller. 

Vad har hänt sen sist då? Jag har beställt en ny sadel till kummin och den borde komma snart. Jag har tröttnat på att rida i hoppsadel. Det är inte samma sak. Kummin går förövrigt riktigt bra just nu. Hon utvecklas hela tiden och blir starkare och starkare för varje dag! Vi jobbar vidare med styrkan och orken. Senaste veckan har vi jobbat med raktiktning och spårning i alla gångarter och även i av och igångsättningar. Det går framåt hela tiden. Min lilla pärla! ❤️⭐️
Så tråkigt att vara sjuk och inte kunna rida, men samtidigt är det bra att längta lite också.

Jag trivs super bra i mitt hem. Det är så skönt här hemma och det känns verkligen som mitt hem. Måste bara få hit en byrå till mitt vardagsrum. Sen fattas bara några små detaljer, klockor, tavlor och annat smått och gott. Men det är sånt som växer sig fram med tiden vad man vill ha. 
(Mitt vardagsrum som är under uppbyggnad) 
Måste avsluta med bild på en snygging innan duschen och sängen väntar. Godnatt
Världens finaste Quintus ❤️