Jävla Elin..
Jag är så jäkla trött så jag vet knappt vad jag heter. Men... Hon tvingat mig att sitta uppe med henne och spela kort. Kul. Ja, fast nej. Jag vill bara gå upp för trappen och lägga mig i min älskade säng. Snart så. Sista omgången ska spelas nu..
Jag förlorade och ska nu bege mig mot min säng..

Idag har jag jobbat heldag. Helt okej faktiskt. Pappa kom och hämtade mig när jag slutade pga av våra ej helt krya bilar.. Vi handlade på vägen och fixade till en underbar Valborgs-middag. Jag tycker det är överskattat och lite löjligt att fira Valborg. Ännu mer överskattat tycker jag det är med alla jävla mongon som ska smälla raketer varje gång det står afton i kalendern. Grow up!
Hur som, vi har ätit god mat och är alla skit glada över att det är "söndag" imorgon. Jag har ju det varje onsdag men inte dom andra miffona i min familj.

Idag var det dags för tuvas första intervallträning. Jag, pappa och Elin tog bilen och har mätt ut med snören var 100 meter så jag vet när det är skritt respektive trav. Jag tror tuva var lite nöjd idag när jag borstade och pysslade, tog fram lindorna och sadeln. Äntligen tror jag hon kände, två dagar på rad. Och satan vad pigg hon var. Hon gav ifrån sig två glädje pip. Kunde knappt skritta utan ville bara trava, (det ville hon redan innan vi började med intervallerna.) Och i skritt eller vår racerskritt som vi hade för dagen försökte hon sparka bakut en gång men kom på att hon är ju bara så snäll så det blev inget mer än ett litet vift på svansen och ett lite större lyft med ena bakbenet. Min fina tjej gör allt för att jag ska vara glad och ger mig en sån fantastisk känsla hela tiden. Pigg och glad det ser jag bara som positivt.
Imorgon ska vi skritta igen och då ska vi träna på våra berömda halter och ökad skritt och upptagningar till vanlig skritt. Om jag passar på att nöta det nu när jag bara får skritta så borde det ju underlätta tills sen när det är dags att köra igång på riktigt.

Nu ska jag sova. Jag och Elin har smugit upp och båda två har gått och lagt sig. Jag med Engla i min säng och hon ensam i sin.
Imorgon är en spännande dag. God natt