Dagen började super bra med tävlingen med tuva. Men allt eftersom har den bara blivit sämre.
Från det att vi kom hem från tävlingen har jag hunnit med en hel del jobbiga/knäppa saker.
1. Isa är helt mongo när jag ska släppa ut henne. När hon är i hagen och jag bara ska stänga grinden och sen släppa henne kastar hon sig ur hagen igen och får mongohets. Hon har rodeo.. Jag lyckas få henne och sluta och känner bra nu är hon klar tar in henne i hagen igen och hon ställer sig på bakbenen och viftar med frambenen 20cm från mitt ansikte. Idiot!
2. Det börjar åska och regna/hagla så in i helvete hästarna ville in och det var lite kaos. Blötsomfan.se
3. Jag och Ossie har varit lite oense om om han får slicka på sig själv eller inte. Han tycker det och jag får panik på honom när han håller på med det. Vi är inte bästa vänner.
4. Isa igen! Jag och jossan kommer ner för att fodra kväll och då har hon sparkat sönder sin boxdörr och ätit upp massa hö och röjt runt i stallet. Det värsta var att vi hade gjort alla påsar till ikväll och imorgon. Höt räckte precis så vi hade inget mer inne. Tack isa det vara bara att fixa in mer hö för att kunna utfodra de andra hungriga djuren.

Nu ligger jag på soffan med en snarkande hund på min arm Engla sover som en prinsessa och jag bölar till filmen allt för min syster.
God natt